Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

TB bouwt baanbrekende aluminium catamaran

Thecla Bodewes (TB) Shipyards heeft in samenwerking met ontwerpbureau Conoship International een aluminium catamaran gebouwd voor een vaargebied waar alleen stalen schepen zijn toegestaan. ‘Met veel handigheid is het gelukt ons ontwerp aanvaard te krijgen.’

1 / 1
De catamaran Adler Rüm Hart bij Thecla Bodewes Shipyards, kort voor de eerste proefvaart. (Foto Gijs van Hesteren)

De catamaran Adler Rüm Hart bij Thecla Bodewes Shipyards, kort voor de eerste proefvaart. (Foto Gijs van Hesteren)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook