Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Houd Barkmeijer overeind Thecla, we hebben de werf nodig’

Stroobos

Thecla Bodewes is sinds de overname van Barkmeijer Stroobos eigenaar van vier scheepswerven. Een topvrouw in een mannenwereld en telg uit een Groningse scheepsbouwfamilie. Ze blikt terug op de roerige weken rond de doorstart van Barkmeijer.

1 / 1
'Houd Barkmeijer overeind Thecla, we hebben de werf nodig'

'Houd Barkmeijer overeind Thecla, we hebben de werf nodig'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook