Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Feestelijke start aanbesteding STC-opleidingsschip tijdens Maritime Industry

GORINCHEM

STC Group maakt dinsdag 7 mei een feestelijke start met het aanbestedingstraject voor het nieuwe opleidingsschip Ab Initio. Astrid Kee, lid college van bestuur van de maritieme opleidingsgroep presenteert het project de eerste dag van de vakbeurs Maritime Industry om 15:30 uur aan de sector op stand A 105.

1 / 1
Feestelijke start aanbesteding STC-opleidingsschip op Maritime Industry

Feestelijke start aanbesteding STC-opleidingsschip op Maritime Industry

Het nieuwe schip wordt speciaal gebouwd voor de binnenvaartopleidingen van STC Group op vmbo- en mbo-niveau. Het project staat sinds 29 april op TenderNed.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(DvdM)

Reacties (4)
 • A. Elzinga

  Helemaal mee eens Hagens. Weinig zinvol ontwerp. Wellicht worden ze voor de Spido opgeleid?

 • J.C Hagens

  Moeten deze mensen niet opgeleid worden om op een Binnenvaartschip te varen, dit lijkt meer op een snelboot of een passagiersschip, ik zie geen luiken ankeren gaat ook moeilijk worden, de roerganger zit meestal achterop bij een Binnenschip.
  Leuk speelgoed, maar ver weg van de realiteit van een huidig Binnenvaartschip.
  Als u dan toch zonodag wil vernieuwen en up to date wil blijven, zorg dan dat dit Schip autonoom vaart, dit is volgens sommige geleerden de Toekomst.
  Maar ja er zal wel weer een Subsidie potje open zijn getrokken en dan moet je met een nieuw concept komen, degene die er over gaan weten toch niet van Toeten noch Blazen

 • M. Smitsman

  Mag allemaal wat kosten…

 • A. Elzinga

  de huidige schepen voldoen in ieder geval reeds wel prima aan de thema’s welke nu geeist en genoemd voor het nieuwe schip. zeer waarschijnlijk zal het nieuwe schip niet zolang mee gaan als de huidige schepen.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook