Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Scheepswerf Gelria verruilt Nijmegen voor Millingen

Nijmegen

Scheepswerf Gelria gaat weg uit Nijmegen. De werf verhuist al haar activiteiten naar haar terrein in Millingen aan de Rijn. Hiermee verdwijnt de laatste scheepswerf uit de Keizerstad. Scheepswerf Gelria was er sinds 1951 gevestigd.

1 / 1
Scheepswerf Gelria verruilt Nijmegen voor Millingen

Scheepswerf Gelria verruilt Nijmegen voor Millingen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
 • J. DOELEMAN

  Ik lees :
  In februari 2017 lukte dat met steun vanuit het Fonds Herstructurering Bedrijventerreinen Gelderland, onderdeel van Topfonds Gelderland….
  De investering door fondsmanager participatiemaatschappij PPM Oost zou ervoor moeten zorgen dat de werf volgens de eigenaren ‘het groenste maritieme centrum van Oost-Nederland’, zou worden. Daarvoor zou het terrein een flinke opknapbeurt krijgen, zodat het aantrekkelijker werd voor bedrijven om zich ook hier te vestigen.

  En wordt nu dit geld teruggestort naar deze fondsen ?
  Lijkt mij wel zo eerlijk, want dan kunnen deze fondsen weer hun geld aan andere projecten investeren.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook