Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Damen duikt in rode cijfers

GORINCHEM

Damen Shipyards Group heeft vorig jaar voor het eerst in vijftien jaar verlies geleden, namelijk zeventien miljoen euro op een omzet van 1,6 miljard euro, tegen 2,2 miljard euro omzet en elf miljoen winst in 2017. De scheepsbouwgroep, die wereldwijd 36 nieuwbouw- en reparatiewerven met 9500 medewerkers telt, meldt dit in een persbericht.

1 / 1
Damen duikt in rode cijfers

Damen duikt in rode cijfers

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook