Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Damen breidt portfolio uit met bunkertankers en cruiseschepen

Gorinchem

Bijna gelijk met de tewaterlating in het Roemeense Galati van het tweede Damen Service Operations Vessel 9020 heeft de Nederlandse wervengroep bekendgemaakt zich ook op de markt te begeven van de bouw van LNG-bunkertankers en zeer luxe cruiseschepen. De bouw van de eerste LNG-bunkertanker is intussen al van start gegaan.

1 / 1
Damen breidt portfolio uit met bunkertankers en cruiseschepen

Damen breidt portfolio uit met bunkertankers en cruiseschepen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook