Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Groningen leent 15 miljoen aan scheepsbouwfonds

GRONINGEN [update]

De provincie Groningen trekt 15 miljoen euro uit om de regionale scheepsbouwsector te ondersteunen. Het geld is een lening aan het Scheepsbouwfonds van Nesec, dat leningen verstrekt aan bedrijven in de sector die moeilijk geld bij gewone leningverstrekkers kunnen krijgen. Gronings gedeputeerde Patrick Brouns maakte de deelname zondag bekend tijdens een maritieme netwerkbijeenkomst voorafgaand aan de voetbalwedstrijd FC Groningen – ADO Den Haag (1-0).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook