Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

NMT en NIDV woest: Franse Naval Group bouwt mijnenjagers

DEN HAAG / BRUSSEL

Het besluit van de Nederlandse en Belgische overheid, om 12 nieuwe mijnenbestrijdingsvaartuigen voor de Belgische en Nederlandse marine te gunnen aan een consortium onder leiding van het Franse bedrijf Naval Group, is slecht gevallen bij de Nederlandse maritiem-technologische en defensie-industrie.

1 / 1
NMT en NIDV woest: Franse Naval Group bouwt mijnenjagers

NMT en NIDV woest: Franse Naval Group bouwt mijnenjagers

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • M. den Hertog

    Kwaliteit en prijs: lekker de goedkoopste! Nederlandse maritieme industrie gaat in de uitverkoop en over tien of vijftien jaar vindt de Nederlandse politiek het gek dat er geen maritieme werkgelegenheid meer is.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook