Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Antwerpse scheepsbouw aast op nieuwbouworder mijnenjagers

ANTWERPEN

De Antwerpse scheepshersteller Engine Deck Repair (EDR) is een van de inschrijvers voor de bouw van 12 mijnenbestrijdingsvaartuigen, waarvan zes voor de Belgische vlag en zes eenheden voor de Nederlandse marine.

1 / 1
Antwerpse scheepsbouw aast op nieuwbouworder mijnenjagers

Antwerpse scheepsbouw aast op nieuwbouworder mijnenjagers

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook