Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Alewijnse Marine aan de slag op Portugese M-fregatten

DEN HELDER

Het Nederlandse ministerie van Defensie heeft Alewijnse Marine opdracht gegeven voor een elektrische mid-life upgrade van Bartolomeu Dias (F333) en Francisco de Almeida (F334), van oorsprong Nederlandse M-fregatten, die in 2006 zijn verkocht aan de Portugese Marine.

Alewijnse Marine is gecontracteerd voor het ontwerpen, bouwen, monteren en inbedrijfstellen van de multifunctionele consoles, de auxiliary control units van de commandocentrale (CoCe) en een compleet nieuwe Radio Room Console (RRC).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook