Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Scheepssloper Hoeben weer in de fout, halvering dwangsom

DEN HAAG

Scheepssloper Hoeben RDM in Kampen moet voortaan erg voorzichtig zijn met het binnenhalen van schepen uit het buitenland. Begaat het bedrijf weer een overtreding bij het invoeren, dan volgt een boete die kan oplopen tot 750.000 euro. De advocaat van het bedrijf meldde eerder dat dit dan het einde van de scheepssloperij betekent.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook