Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Schlieker bouwt eerste elektrische roeiersvlet

Sliedrecht

Scheepswerf J. Schlieker & Zonen BV in Sliedrecht heeft naar eigen zeggen ’s werelds eerste volledig elektrisch aangedreven roeiersvlet gebouwd. Met de hiervoor meest geschikte rondspantvorm en een smeringvrije aandrijving. René Slieker: ‘CVBA Brabo uit Antwerpen, onze opdrachtgever, vindt de vlet fantastisch.’

1 / 2
Schlieker bouwt eerste elektrische roeiersvlet

Schlieker bouwt eerste elektrische roeiersvlet

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook