Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Tewaterlating Tasman liep bijna verkeerd af (video)

MARTENSHOEK

Zeker duizend belangstellenden, waaronder veel schooljeugd, waren vrijdag 15 februari bij Royal Bodewes te Martenshoek getuige van de doop, naamgeving en tewaterlating van het bouwnummer 748, de Tasman. Bijna liep het verkeerd af… De ijsklasse 1A genoteerde multi purpose Bodewes Trader 4800 is de tweede die de werf bouwt voor Rederij Tasman te Harlingen.

1 / 1
Tasman met goed gevolg bij Royal Bodewes te water

Tasman met goed gevolg bij Royal Bodewes te water

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook