Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Succes met nieuw type catamaran

GORINCHEM

Het heeft er alle schijn van dat de Fast Crew Supplier 2710 van Damen het succes van haar voorgangster, de FCS 2610, gaat overtreffen. Binnen een jaar zijn er van dit nieuwste type drie op stapel gezet. Afnemer van dit drietal is rederij High Speed Transfers uit Swansea in Wales.

1 / 1
Succes met nieuw type catamaran

Succes met nieuw type catamaran

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook