Thecla Bodewes verder met Barkmeijer Stroobos

Thecla Bodewes Shipyards heeft uit het faillissement van Barkmeijer Shipyards de in aanbouw zijnde sleephopperzuigers overgenomen. Tevens heeft zij de werf van Barkmeijer te Stroobos in eigendom overgenomen ten einde de afbouw van de bouwnummers te kunnen faciliteren.

Thecla Bodewes verder met Barkmeijer Stroobos

De bekende Nederlandse scheepswerf Barkmeijer, een bedrijf waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1850, werd onlangs failliet verklaard. Na een intensief en constructief proces van onderhandelen met curator Marco Kalmijn en de Rabobank, is de overname en daarmee de doorstart van de Barkmeijer Shipyards te Stroobos een feit.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer