Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Thecla Bodewes verder met Barkmeijer Stroobos

STROOBOS

Thecla Bodewes Shipyards heeft uit het faillissement van Barkmeijer Shipyards de in aanbouw zijnde sleephopperzuigers overgenomen. Tevens heeft zij de werf van Barkmeijer te Stroobos in eigendom overgenomen ten einde de afbouw van de bouwnummers te kunnen faciliteren.

1 / 1
Thecla Bodewes verder met Barkmeijer Stroobos

Thecla Bodewes verder met Barkmeijer Stroobos

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook