Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Catamaran-invasie in Den Helder

DEN HELDER

Bij Damen Shipyards Den Helder is het een komen en gaan van snelle aluminium offshoresupportvaartuigen, zogeheten Fast Crew Suppliers. Catamarans die worden ingezet bij aanleg en onderhoud van windturbineparken. In de eerste helft van januari lagen maar liefst zeven van deze vaartuigen voor onderhoud, reparatie en certificering bij de Helderse werf voor de kant.

1 / 1
Catamaran-invasie in Den Helder

Catamaran-invasie in Den Helder

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook