Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Ms Willem de Vlamingh in Vietnam gedoopt

VUNG TAU

De nieuwe Doeksen-veerboot Willem de Vlamingh is zaterdag 19 januari tijdens een sobere doopplechtigheid in Vung Tau (Vietnam) gedoopt. De doop werd voltrokken door mevrouw Christine Doeksen-van Galen Last, echtgenote van Jan Willem Doeksen, CEO van Koninklijke Doeksen. Dinsdag 22 januari volgt de doop van de Willem Barentsz door mevrouw Brigitte Bijen, partner van Paul Melles, directeur van Rederij Doeksen.

1 / 1
Ms Willem de Vlamingh in Vietnam gedoopt

Ms Willem de Vlamingh in Vietnam gedoopt

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook