Thun Evolve duikt met succes Winschoterdiep in (video)

De Thun Evolve ging zaterdag 15 december, na de exact zes maanden eerder van stapel gelopen Thun Eos, als tweede van een serie van vier zogenaamde Next Generation Efficiënte en Duurzame product- en chemicaliëntankers (bouwnummer 443, 444, 451 en 452) voor Erik Thun AB in Lidköping te water bij Scheepswerf Ferus Smit aan het Winschoterdiep. Aan boord een 2999 kW 6L34 DF Wärtsilä LNG dual fuel-motor.

Thun Evolve duikt met succes Winschoterdiep in

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/r09qvqtZu74" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer