Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Vox Amalia eindelijk in Nederland

Rotterdam

Veel later dan gepland is de gloednieuwe sleephopperzuiger Vox Amalia van Van Oord in Rotterdam aangekomen. Nadat de Spaanse La Naval-werf in financiƫle moeilijkheden was gekomen, liep de bouw van het baggervaartuig ruim een jaar vertraging op. De bouw van het zusterschip Vox Alexia, dat op dezelfde werf op stapel was gezet, werd door Van Oord zelfs geannuleerd.

1 / 1
Vox Amalia eindelijk in Nederland

Vox Amalia eindelijk in Nederland

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook