Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Brand op mega-ijsbreker in aanbouw op werf in Sint-Petersburg

SINT PETERSBURG

De in aanbouw zijnde Russische mega-ijsbreker Viktor Tsjernomirdin heeft dinsdag 27 november grote schade opgelopen bij een brand. Het schip lag aan de kade bij de Admiralitywerf in Sint-Petersburg en was zo goed als klaar om opgeleverd te worden.

1 / 1
Brand op mega-ijsbreker in aanbouw op werf in Sint-Petersburg

Brand op mega-ijsbreker in aanbouw op werf in Sint-Petersburg

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook