Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Omwonenden blijven bezwaren houden tegen scheepswerf Reimerswaal

DEN HAAG

De omwonenden voeren een hetze, zegt de directeur van Scheepswerf Reimerswaal in Hansweert. Maar een feit is wel dat het bedrijf milieuovertredingen heeft begaan, waarvoor het is aangepakt door de provincie Zeeland. Wat de omwonenden betreft, gaat de provincie niet ver genoeg. En bovendien heeft de provincie nu het gebruik van twee mobiele aggregaten toegelaten die de overlast volgens hen nog eens vergroten.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook