Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Barkmeijer Stroobos bankroet

STROOBOS

Scheepswerf Barkmeijer Shipyards in Stroobos is failliet verklaard. Alle uitzendkrachten zijn naar huis gestuurd, de vaste krachten werken vooralsnog door aan de afbouw van het baggerschip dat op de helling ligt.

1 / 1
Barkmeijer Stroobos bankroet

Barkmeijer Stroobos bankroet

Nieuws verrast 110 werknemers volledig

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • A. Munnik

    Vind het een zwak argument van de werf.Zal wel een slecht samengesteld bouwbestek zijn met teveel ruimte en losse einden. Opdrachtgever maakt daar nu misbruik van. Management van de werf mag dit zichzelf aanrekenen.

  • J.C Hagens

    Eeuwig zonde, zo een mooi bedrijf, altijd de verrekijker klaar als ik er langs voer, hoop dat men ondanks de negatieve berichten een doorstart kan en mag maken, met behulp van de Provincie en het Rijk, zulke kennis en knowhow kan en mag je niet verloren laten gaan.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook