Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

September doopmaand voor reeks havenslepers

ZEEBRUGGE

De maand september stond in het teken van een reeks doopplechtigheden in Belgiƫ, Nederland en Frans-Guyana. Het betrof nieuwe havenslepers voor Kotug Smit Towage, Iskes Towage & Salvage en De Boer Remorquage in respectievelijk Zeebrugge, IJmuiden en Cayenne.

1 / 1
September doopmaand voor reeks havenslepers

September doopmaand voor reeks havenslepers

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook