Opinie: Transportmarkt aan vooravond van ongekende veranderingen

Stel, de gehele Nederlandse binnenvaartvloot zou in handen zijn van één grote onderneming: Binnenvaart BV. Wat zou de CEO van dit bedrijf dan nu doen? Een goede CEO zou uitgebreid marktonderzoek doen bij zijn klanten, want er gaat veel veranderen. Hij/zij zou erachter komen dat eigenlijk alle seinen op rood staan.

Nieuwbouwen met oogkleppen op?

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Opinie: Transportmarkt aan vooravond van ongekende veranderingen | Schuttevaer.nl

Opinie: Transportmarkt aan vooravond van ongekende veranderingen

Stel, de gehele Nederlandse binnenvaartvloot zou in handen zijn van één grote onderneming: Binnenvaart BV. Wat zou de CEO van dit bedrijf dan nu doen? Een goede CEO zou uitgebreid marktonderzoek doen bij zijn klanten, want er gaat veel veranderen. Hij/zij zou erachter komen dat eigenlijk alle seinen op rood staan.

Nieuwbouwen met oogkleppen op?

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer