Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Innovatieprijs voor passagiersschepen op maat van Lux-Werft

KALKAR

De Lux-Werft heeft de Innovationspreis Binnenschifffahrt 2018 gewonnen. Directeuren Rainer Miebach en Elmar Miebach-Oedekoven van het familiebedrijf uit Mondorf bij Bonn kregen de prijs uit handen van directeur Bernd Schmidt van prijssponsor Allianz Esa namens de jury, bestaande uit de redacties van de Duitse binnenvaartbladen Binnenschifffahrt en Schiffahrt und Technik.

1 / 1
Innovatieprijs voor passagiersschepen op maat van Lux-Werft

Innovatieprijs voor passagiersschepen op maat van Lux-Werft

De Lux-Werft is volgens het juryrapport sinds 1945 voortrekker in de ontwikkeling en bouw van passagiersschepen op maat voor dagtrips, evenementen en lijndiensten. Door innovatieve casco- en interieurontwerpen in combinatie met milieuvriendelijke voortstuwing slaagt de familie Lux er telkens opnieuw in nieuwe technische standaarden te zetten voor de hele branche. De werf heeft de bouw volledig in eigen hand, volgens een compleet ontwerp op maat voor de opdrachtgever en afgestemd op het toekomstig vaargebied van elk schip.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook