Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

IHC ontwerpt en bouwt vier nieuwe schepen voor DEME

KINDERDIJK

Royal IHC gaat vier nieuwe schepen ontwerpen en bouwen voor de Belgische baggeraar DEME. De order bestaat uit een kopie van de recent geleverde 8400 m3 TSHD Scheldt River, een 2.300 m3 sleephopperzuiger en twee 3.500 m3 splijtbakken. Verder is bij deze scheepsbouwer de kiel gelegd voor een in opdracht van Boskalis Westminster te bouwen megasnijkopzuiger.

1 / 1
IHC ontwerpt en bouwt vier nieuwe schepen voor DEME

IHC ontwerpt en bouwt vier nieuwe schepen voor DEME

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook