Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Interieurbouwers Kooiman werken in het hele land

Zwijndrecht

De voormalige timmerwerkplaatsen van de werven Gebr. Kooiman (Zwijndrecht) en Kooiman Hoebee (Dordrecht) timmeren sinds ruim een jaar als één zelfstandige onderneming aan de weg, als Kooiman Scheepsinterieurbouw BV. Bedrijfsleider Jan van den Boogaard: ‘Wij werken nu door heel Nederland.’

1 / 1
Interieurbouwers Kooiman werken in het hele land

Interieurbouwers Kooiman werken in het hele land

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook