Scheepsbouw kruipt uit dal

De branchevereniging van de Nederlandse scheepsbouwsector, Netherlands Maritime Technology (NMT), signaleert dat het iets beter gaat bij de scheepswerven. ‘In 2017 begon de wereldwijde scheepsbouw zich voorzichtig te herstellen, vooral in de laatste maanden van het jaar’, zegt NMT-voorzitter Bas Ort. ‘Dat mocht ook wel na het dramatische jaar 2016.’

Scheepsbouw kruipt uit dal

Ambitie om koploper te zijn in innovatie en duurzaamheid

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Scheepsbouw kruipt uit dal | Schuttevaer.nl

Scheepsbouw kruipt uit dal

De branchevereniging van de Nederlandse scheepsbouwsector, Netherlands Maritime Technology (NMT), signaleert dat het iets beter gaat bij de scheepswerven. ‘In 2017 begon de wereldwijde scheepsbouw zich voorzichtig te herstellen, vooral in de laatste maanden van het jaar’, zegt NMT-voorzitter Bas Ort. ‘Dat mocht ook wel na het dramatische jaar 2016.’

Scheepsbouw kruipt uit dal

Ambitie om koploper te zijn in innovatie en duurzaamheid

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer