Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Papillon maakt zich op voor Cayenne

HARDINXVELD

De eerste van twee multifunctionele sleepboten die Damen bouwt voor De Boer Remorquage, een samenwerkingsverband van Baggerbedrijf De Boer uit Sliedrecht en Iskes Towage & Salvage uit IJmuiden, kan binnenkort aan het werk. De sleper is Papillon gedoopt en zal in Frans-Guyana worden ingezet.

1 / 1
Papillon maakt zich op voor Cayenne

Papillon maakt zich op voor Cayenne

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook