Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Gelria heropent oude werf Bodewes in Millingen

NIJMEGEN

Scheepswerf Gelria uit Nijmegen gaat per 1 februari aan de slag op de voormalige scheepswerf Bodewes in Millingen aan de Rijn. Omdat de laatst puntjes nog op de i moeten worden gezet, wil Gelria voorlopig alleen kwijt dat het op de werf niet alleen schepen gaat onderhouden en repareren, maar ook nieuw gaat bouwen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • KP Gielen

    Ik hoop serieus dat de volgende keer bij het verorberen van een frietje (van de chinees!!) aan de dijk bij het pontje de vroegere rust weer weg is door het geluid van de werf!! Heerlijk!!

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook