Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Kiel snijkopzuiger Spartacus gelegd

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

Op de Royal IHC werf in Krimpen aan den IJssel is de kiel gelegd voor de Spartacus, de grootste en sterkste snijkopzuiger ter wereld. Deze megacutter, met een geïnstalleerd vermogen van 44.180 kW, wordt gebouwd in opdracht van het Belgische DEME-concern. De oplevering staat gepland voor medio 2019.

1 / 1
Kiel snijkopzuiger Spartacus gelegd

Kiel snijkopzuiger Spartacus gelegd

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook