Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Damen levert nog drie snelle ferries voor Antwerpen

ROTTERDAM

Aqualiner, de veerdienstonderneming op de Schelde in Antwerpen, heeft bij Damen nog drie boten van het type Waterbus 2407 besteld. Het contract daarvoor werd dinsdag 7 november, de openingsdag van Europort, getekend op de stand van Damen.

1 / 2
Damen levert nog drie snelle ferries voor Antwerpen

Damen levert nog drie snelle ferries voor Antwerpen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook