Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Werk genoeg voor Scheepswerf De Klerk Walsoorden

WALSOORDEN [update]

Scheepswerf De Klerk in Walsoorden werd in 1849 opgericht in de Kruispolderhaven bij Graauw in Zeeuws-Vlaanderen. Oprichter was Jan Francies De Klerk. Hij was een pionier voor de scheepsbouw in Zeeuws-Vlaanderen.

1 / 1
Werk genoeg voor Scheepswerf De Klerk Walsoorden

Werk genoeg voor Scheepswerf De Klerk Walsoorden

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook