Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Weer hybride sleper voor Multraship

TERNEUZEN

Na de ernstige problemen met de eerste door Damen gebouwde hybride havensleper Multratug 28, heeft Multraship Towage & Salvage uit Terneuzen toch weer een havensleper van het type Damen ASD Tug 2810 Hybrid in haar vloot opgenomen. De nieuwe aanwinst is Adventure gedoopt.

1 / 1
Weer hybride sleper voor Multraship

Weer hybride sleper voor Multraship

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook