Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Raad van State duikt diep in boetezaak werf Den Breejen

DEN HAAG

De Raad van State heeft een zaak over een enorme boete voor scheepswerf Jac. den Breejen in Hardinxveld aangegrepen om er een principezaak van te maken. Over Roemeense lassers, inspectierapporten over illegaal werk en diverse rechters op zoek naar spelregels.

Rechtscolleges zoeken samen naar spelregels
Door Adrie van der Wel
Rechters van de Raad van State , de Hoge Raad, andere bestuursrechtbanken en een speciaal aangestelde opperrechter van de Raad zelf zijn gezamenlijk op de zaak gedoken om meer duidelijkheid te kunnen geven over de spelregels in boetezaken.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook