Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Doek valt voor Shipyard Trico

ROTTERDAM

Shipyard Trico BV aan de Sluisjesdijk in Rotterdam heeft al haar activiteiten met onmiddellijke ingang gestaakt. Als reden wordt een gebrek aan orders genoemd. Er is volgens een woordvoerder van de werf geen uitstel van betaling of faillissement aangevraagd. ‘Er zijn geen nieuwe projecten meer en we nemen ook geen nieuwe opdrachten meer aan.’

1 / 1
Doek valt voor Shipyard Trico

Doek valt voor Shipyard Trico

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook