Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Mars nieuw op het Noordzeekanaal

IJMUIDEN

Iskes Towage & Salvage in IJmuiden heeft de nieuwe sleper Mars in gebruik genomen. De sleepboot arriveerde 15 januari voor het eerst in haar thuishaven IJmuiden, maar voer meteen door naar Amsterdam voor de laatste inspecties bij Damen Shiprepair Oranjewerf.

1 / 1
Mars nieuw op het Noordzeekanaal

Mars nieuw op het Noordzeekanaal

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook