Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Natte voeten bij stapelloop Arklow Valour

HOOGEZAND

Er was vrijdag 25 november geen lopen aan voor de vele belangstellenden inclusief de lokale schooljeugd. De tewaterlating bij Royal Bodewes in het Groningse Martenshoek van het bouwnummer 725 Arklow Valour ging gepaard met een vloedgolf die menigeen natte voeten bezorgde.

1 / 1
Natte voeten bij stapelloop Arklow Valour

Natte voeten bij stapelloop Arklow Valour

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook