Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Duits fregat naar sloop in Kampen

Kampen

Er ligt een fregat van de Duitse marine in de haven van Urk. Het wachten is op een hoger peil van de IJssel, zodat het naar sloopbedrijf Hoeben RDM Kampen kan worden gesleept. De voormalige oorlogsbodem trekt veel bekijks. ‘Ik heb na een inbraak alle deuren moeten dichtlassen.”

1 / 1
Duits fregat naar sloop in Kampen

Duits fregat naar sloop in Kampen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook