Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Aanklacht FNV verrast Veka – ‘zwartwerkers’ op werf Lemmer

WERKENDAM

Scheepsbouwer Veka is verrast door de beschuldiging van vakbond FNV dat het bedrijf op grote schaal belastingen en premies ontduikt door arbeidsmigranten zwart te laten werken. Volgens Veka klopt dit niet. De Veka Group voldoet volgens de directie aan alle in Nederland gestelde loon- en belastingwetten.

1 / 1
Aanklacht FNV verrast Veka - 'zwartwerkers' op werf Lemmer

Aanklacht FNV verrast Veka - 'zwartwerkers' op werf Lemmer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook