Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Veel belangstelling voor Ecoliner op Workboat Festival Damen

GORINCHEM

Damen Shipyards nodigde de klandizie 6 oktober uit voor het ‘Damen Workboat Festival’ in Gorinchem. In de bedrijfshaven konden tal van werkschepen van binnen en buiten worden bekeken en kon men meevaren op demonstratieschepen.

1 / 1
Veel belangstelling voor Ecoliner op Workboat Festival Damen

Veel belangstelling voor Ecoliner op Workboat Festival Damen

Gas-elektrische voortstuwing maakt tanker uitzonderlijk zuinig en schoon

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook