Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Kamp (EZ): ‘In Werkendam is het leven nog goed’

WERKENDAM

Zelfs voor minister Henk Kamp (Economische Zaken) was een bezoek aan de Werkendamse havendag een goede besteding van zijn vrije zaterdag: ‘Het is een mooie dag, bijzonder ook dat het maritieme cluster van 35 Werkendamse bedrijven zo verweven is met de samenleving. Daar heb ik grote bewondering voor. Hier is het leven nog goed.’

1 / 1
Kamp (EZ): ‘In Werkendam is het leven nog goed'

Kamp (EZ): ‘In Werkendam is het leven nog goed'

De achtste Werkendamse havendag van Werkendam Maritime Industries (WMI) had deze keer een sterke nadruk gelegd op het vakmanschap en de werkgelegenheid van de maritieme sector. Dat werd nog eens extra benadrukt door de overhandiging van het Werkprogramma Maritieme Maakindustrie aan de minister door Roel de Graaf, de nieuwe directeur van brancheorganisatie Netherlands Maritime Technology (NMT).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook