Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Teus Vlot Dredging overgenomen

WERKENDAM

Holland Shipyards Group uit Hardinxveld-Giessendam heeft Teus Vlot Dredging overgenomen van de Teus Vlot Groep.

Het overgenomen bedrijf staat bekend als dienstverlener ten behoeve van de baggersector op het gebied van de reparatie van hopper- en snijkopzuigers, bagger- en pompinstallaties, alsmede de revisie en verkoop van dieselmotoren, onderdelen en elektrische systemen.

Onder de vlag van Holland Shipyards gaat het bedrijf verder als TV Dredging. Holland Shipyards, zelf bouwer van baggermaterieel, ziet de overname van TV Dredging als een belangrijke uitbreiding van de dienstverlening aan de baggersector. (PAS)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook