Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zwaarste jaar ooit voor scheepsbouw

Deventer

De wereldwijde scheepsbouw beleeft haar zwaarste jaar ooit. Het aantal orders daalt dit jaar naar een nieuw laagterecord. Dat komt vooral vanwege de malaise in de markt voor de bulkcarriers en containerschepen. De bouw van tankers blijft nog wel op niveau.

1 / 2
Zwaarste jaar ooit voor scheepsbouw

Zwaarste jaar ooit voor scheepsbouw

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook