Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Union Lynx van Boskalis op proefvaart

SCHIEDAM

De anchor-handling supply vessels Sea Lynx en Sea Bear, door Boskalis overgenomen van de Noorse rederij Deep Sea Supply, zijn herdoopt in Union Lynx en Union Bear. Bij de Damen-werf in Schiedam zijn de schepen geïnspecteerd en in de grijze huiskleur van Boskalis gezet.

1 / 1
Union Lynx van Boskalis op proefvaart

Union Lynx van Boskalis op proefvaart

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook