Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Cruisen op dekken en vloeren van Bolidt

PAPENBURG

Wat hebben de Golden Gate Bridge, het stadion van Chelsea, het constructieschip Aegir van Heerema en de botsautohal van het cruiseschip Norwegian Escape gemeen? Het antwoord: overal liggen kunststofvloeren, scheepsdekken of slijtlagen van Bolidt uit Hendrik Ido Ambacht. Zoals ook op de Erasmusbrug, bij de NASA en in de fabrieken van Ferrari en Caterpillar.

1 / 5
Cruisen op dekken en vloeren van Bolidt

Cruisen op dekken en vloeren van Bolidt

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook