Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Schepen worden drones

Arcen

Rolls-Royce is bezig met het ontwerp van onbemande zeeschepen. De techniek is er volgens het concern klaar voor. Voor de ontwikkeling is 3,5 miljoen euro EU-subsidie beschikbaar gesteld.

1 / 1
Schepen worden drones

Schepen worden drones

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • M Smitsman

    1 april met verlengsnoer…

  • A.D. van der Velde

    Droom lekker verder, geheel onbemande schepen komen er vast nooit, denk wel dat er toekomst is voor onbemande ferry’s en cargo shuttles/cocons op korte afstand, en op lange afstand door onbegrensde douane passages (lees:drugs):) Besteed de EU subsidie liever voor fatsoenlijke opvang van vluchtelingen in het middellandse zee gebied….

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook