Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Eerste van acht BiBu-schepen Wijnne Barends te water

Waterhuizen

Groningen Shipyard in Waterhuizen heeft zaterdag 14 februari bouwnummer 131 Lady Adele te water gelaten. Ze is de eerste van een nieuwe serie van acht schepen van het type Sea River Liner 3700 voor rederij Wijnne Barends in Delfzijl.

1 / 1
Eerste van acht BiBu-schepen Wijnne Barends te water

Eerste van acht BiBu-schepen Wijnne Barends te water

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook