Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Royal Bodewes bouwt hybride EcoCoasters

Hoogezand

Scheepswerf Royal Bodewes in Hoogezand heeft van de Finse Meriaura Group opdracht gekregen voor de bouw van twee zuinige ijsversterkte VG EcoCoasters (4700 brt. De schepen worden uitgerust met een dual-fuel ABC 8DZC hoofdmotor, die zowel op biologische brandstof als gasolie kan draaien.

1 / 1
Royal Bodewes bouwt hybride EcoCoasters

Royal Bodewes bouwt hybride EcoCoasters

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook