Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Directeur Peters Shipyards duikt onder

KAMPEN [update]

Algemeen directeur Geert van Voorn van het failliete Peters Shipyards uit Kampen is al maanden onvindbaar voor curator mr Paul Manning. Hij heeft zich uitgeschreven uit Nederland en verblijft mogelijk in Slovenië of Kroatië.

1 / 1
Directeur Peters Shipyards duikt onder

Directeur Peters Shipyards duikt onder

Door Hans Heynen
Van Voorn zette bovendien op 7 april, één dag voor het faillissement van Peters Shipyards, de aandelen van de Kroatische zusterwerf Leda op naam van zijn levenspartner en schreef zichzelf in als bestuurder. Tot die dag waren de aandelen Leda van Peters Shipyards Adriatic (PSA), dat weer deel uitmaakt van Marpo International, waar het failliete Peters Shipyards ook onder hangt. Van Voorn en technisch directeur Pier Meinderts, met wie hij in 2003 Peters Shipyards overnam, bezaten ieder de helft van de aandelen Marpo International, dat op 7 augustus ook failliet werd verklaard.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • A. Munnik

    Is dus ook een boef die zich aan z’n verantoordelijkheid ontrekt….Eerst mooi weer spelen als directeur en dan met de staart tussen z’n benen vetrekken en de boel de boel laten.Werknemers in vertwijfeling achter laten.

  • J.G.J. van Maren

    hij is vast niet ondergedoken, hij is gewoon een paar jaar op vakantie. dat is niet verboden 😉

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook